Timo Räisänen

Ny musik, gamla hits och fullt band när Timo Räisänen kommer tillbaka till magasinet. Mycket talar för att det blir en svettig och rolig oktoberkväll, hoppas att vi ses då!

Förra gången Timo Räisänen var på Magasinet var det tillsammans med Dalasinfoniettan och den hyllade Ted Gärdestad-tolkningen. Den 5 oktober kommer han tillbaka med sitt band Oljudet (Viktor Turegård på elbas, Kristoffer Ragnstam på trummor och Hans Olsson på klaviatur och oljud) för att lira ny musik och gamla hits.

Med nio album och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen etablerat sig som en av Sveriges främsta liveartister. Och 2024 är det dags för ny musik. Förutsättningarna är med andra ord extremt goda för en kanonkväll.

Så säkra biljetten redan nu om du vill ha en kul kväll att se fram emot i höst!

Börja kvällen kl 18 med god mat och dryck!
Meny: Stekt ankbröstfile med rödvin- och apelsinsky serveras med potatisfondant, pak choi, pure på jordärtskocka smaksatt med tryffel samt friterad svartrot. Vegetariskt alternativ: Kikärtsbiffar serveras med potatisfondant, pak choi, rostad paprikasås, pure på jordärtskocka smaksatt med tryffel samt friterad svartrot. Dessert: Vitchoklad cheesecake serveras med likörmarinerade bär, smultronsorbet, halloncoulis samt hallon- och lakritsmaräng. Pris tvårättersmeny 425 kronor.

Långväga gäst eller staycation?
Förmånligt hotellerbjudande på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet! Dubbelrum 1 360 kr, enkelrum 1255 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Timo Räisänen” för att få det rabatterade priset.

Information

Åldersgräns 18 år, 15 i målsmans sällskap (gäller även spädbarn).

Serviceavgift 35 SEK tillkommer.