Oändliga möjligheter för en eventproducent!

Det räcker med att kliva in i Magasinet så börjar idéerna snurra. Kombinationen av råhet och värme inspirerar till allt från eleganta galamiddagar till annorlunda konferenser och spektakulära event. Den gemensamma nämnaren är en unik lokal som ger upplevelsen en extra dimension, oavsett om det handlar om en mässa, personalfest, teateruppsättning eller ett kundevent.

Tricket är att skapa miljöer som människor vill vara i. Och det kan man göra på många olika sätt, med stora eller små budgetar (de små kräver bara lite mer jobb). Magasinet rymmer oändliga möjligheter att skapa attraktiva helhetsupplevelser, och det är upp till dig om du vill göra jobbet själv eller anlita oss. Vi har ett stort nätverk och kan hjälpa dig med allt från idéer och kroppsarbete till teknik, foto och film. Och en hel del däremellan. Dessutom erbjuder Magasinet Mat & Bar mat och dryck av högsta kvalitet.

Vår nya entré är inte bara snygg, den är också ovanligt smart och passar perfekt för mingel och exponering. Den ingår självklart när man hyr Magasinet, men kan även hyras separat. Även studion i kontorsdelen kan hyras för mindre arrangemang när det behövs kompletterande lokaler. Magasinets centrala läge vid resecentrum och flera hotell på promenadavstånd gör det enkelt och smidigt även för långväga gäster och besökare.

Är du intresserad av att hyra Magasinet för en konferens, mässa eller någon annan typ av event? Nedan hittar du information om lokalen och ritningar.

Magasinet

Yta: 1 250 m + entré/annex om 300 m²
Takhöjd: 4–10 m
Stående publik: max 1 600 pers
Sittande publik: max 681 + 4 pers
Sittande matgäster: max 600 pers
Servering (bar, mat och lounge)
Stor utomhuskaj
Direktaccess till tåg och buss vid resecentrum (ca 5 min promenad från centrum)

Studio

Yta: ca 80 m²
Takhöjd: 4–10 m
Dusch- och sminkrum
Max antal personer: 70

Entré/Annex

Yta: ca 300 m²
Takhöjd: 1,90–4,60 m
Max antal personer: 100

Bokningsförfrågan