Covidanpassad konsert- och middagssittning

VI PAUSAR TEMPORÄRT!

Att middags- och konsertkonceptet fungerar vet vi nu, men med hänsyn till att kurvorna just nu går åt fel håll trycker vi temporärt på pausknappen för att bidra till minskad smittspridning. Så håll ut, vi lovar att vara tillbaka på banan så fort vi kan med nya Magasinet-lockelser!

Efter sommaren har Magasinet i samarbete med lokala samarbetspartners arbetat fram ett förslag på en covidanpassad konsert- och middagssittning för ca 200 personer som har godkänts av myndigheterna. Med denna specialsittning ses Magasinet som ett serveringsställe och undantas därmed från restriktionerna på max 50 personer. Magasinets rymd (1250 m2) och luftighet (4-10 meters takhöjd) har varit viktiga parametrar för att möjliggöra denna covidanpassade konsert- och middagssittning.

artikel i DT

Lyckat test för nya sittningen och upplägget i samband med Nattropolis 30 & 31 oktober!
Även om vi hade förberett oss noga var vi nervösa om allt skulle funka i verkligheten (teori och praktik är ju som bekant olika saker, speciellt när man det handlar om människor). Och som det funkade – det finns gott om hopp om mänskligheten på alla plan! Publiken skötte sig föredömligt båda kvällarna och vi (och många med oss) längtar redan till nästa gång! Foto Per Eriksson.