Deportees

29 november 2019

Genombrottsalbument ”Islands & Shores” orsakade svallvågor i hela musiksverige och belönades både med Grammis och P3 Guld. Senast albumet ”The Big Sleep” belönades även det med en Grammis 2015, och nu är alltså Deportees tillbaka med full kraft igen! EP:n Re-dreaming som kom i maj hyllades unisont och i höst kommer det hett efterlängtade albumet, och därefter är det dags för Deportees att åka på turné – och fredag 29 november kommer de till Magasinet, så be there!

”Musik är kommunikation – likt ett hjärtats litteratur kan den säga det outsägliga. Om ni bara visste hur mycket vi längtat efter att få kommunicera med er igen. Vi ses längs vägarna!”

Förband är intressanta debutartisten Esther! Hon går på scenen kl 20.30

Efter Deportees går kvällen över i Magasinet by Night i baren – denna gång med indiediscotema, håll koll i Facebookeventet här!

Och eftersom kvällen blir lång är ett tips att börja med Kokkonstens goda buffé som serveras i baren från kl 19 (175 kr).

Sallad på gotlandslins och rostade grönsaker
Endivesallad
Vitlöksmajonnäs
Kycklingklubba Ras el Hanout eller oump Ras el Hanout (vegetariskt alternativ)
Kryddig kålsallad
Yoghurt med sumak och olivolja
Smör och bröd

Maten bokas på Kokkonstenmatstudio/konsertmiddag

Förmånligt konsert- och hotellpaket i samarbete med Clarion Hotel Bergmästaren (5 min fr Magasinet)! I priset ingår afternoon sweets och middag. Bokas på 023-70 17 00
2 pers DUBBELRUM+konsert 1 704 kr (logi 1004 kr+2 biljetter 700 kr).
1 pers ENKELRUM+konsert 1 293 kr (logi 943 kr+1 biljett 350 kr).

Foto Per Eriksson!