En hyllning till BJÖRN & BENNY

10 nov 2022

Kl 20 (dörrar och bar från kl 18)

Publiksuccén fortsätter under hösten 2022 och den 10 november kommer Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding till Magasinet för tredje gången. Då är det åter igen dags för den fantastiska showen ”Thank You For the Music”, en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från bl.a. BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia. Och ja, det kommer att bli svårt att sitta still…

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Karin Funk sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Showen rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Föreställningen är 2,5 tim inkl 20 min paus.

Gör en helkväll med Kokkonstens goda middagserbjudande!
Självklart kommer du precis som vanligt kunna inleda kvällen med Kokkonstens middagserbjudande – kvällens meny presenteras längre fram, så håll ögon och öron öppna.

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 095 kr, enkelrum 950 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och middag. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Thank You For The Music” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!

Viktig information!
När du köper biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget. OBS! Turnéarrangören MT Live ansvarar även för biljettförsäljningen via ett eget system. De handhar därför samtliga biljettfrågor och ansvarar för att biljettköparna får all nödvändig information och att gällande regler följs. För den som har frågor hänvisas därför direkt till MT Live på info@mtlive.se och mtlive.se


Biljettpris 595 kr (+ serviceavgift). Åldersgräns 18 år, 13 i målsmans sällskap.