Föreställning kl 17.30 – nytt datum!

30 september 2020

Kl 17.30 (Dörrar & bar kl 16.30)

VIKTIG INFO – FÖRESTÄLLNINGARNA FLYTTAS TILL 30 SEPTEMBER!

Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, Kahlo och Fredrik Lindström i samråd beslutat att flytta båda föreställningarna på Magasinet den 19 mars till onsdag den 30 september. Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet. Självklart gäller din biljett till det nya datumet och vi hoppas innerligt att du kan gå! Har du biljettfrågor kontakta arrangören Kahlo på hej@kahlo.se

Vi ber om ursäkt för allt som detta ställer till men vi är måna om att göra det vi kan för att bidra till att smittspridningen av Covid-19 begränsas och hoppas att du har förståelse för vårt beslut.

Sköt om dig så ses vi den 30 september!

Efter en slutsålda föreställningar på Scalateatern och Cirkus i Stockholm åker Fredrik Lindström ut på en Sverigeturné med sin hyllade föreställning ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” – och torsdag 19 mars kommer han till Magasinet. Och eftersom efterfrågan varit stor, har arrangören Kahlo bestämt sig för att sätta in en extraföreställning, så hann du inte med förra gången har du nu en ny chans!

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

Några röster om föreställningen: ”Tankeväckande och väldigt rolig” (Aftonbladet), ”Jävlar, förlåt, vad bra han är” (DN) och ”Varm, smart och väldigt rolig”
(Svenska Dagbladet).

Förmånligt show- och hotellpaket i samarbete med Clarion Hotel Bergmästaren (5 min fr Magasinet)! I priset ingår afternoon sweets och middag. Bokas på 023-70 17 00
2 pers DUBBELRUM+show 2 124 kr (logi 1004 kr+2 biljetter 1 120 kr).
1 pers ENKELRUM+show 1 503 kr (logi 943 kr+1 biljett 560 kr).


Pris 525 kr exkl serviceavgift