Se hela sändningen här!

24 februari 2021

Kl 11-12

Det är ingen idé att hymla, läget är tungt för alla som jobbar inom kulturella och kreativa näringar. Det tär på orken och lusten att inte ha en susning om vad som gäller om en månad eller två. Men uppsidan är att det faktiskt finns hjälp att få!

Onsdag 24 februari kl 11 direktsänder vi från Magasinets studio, programmet leds av Mats Omne (Matiné Film & Television och Magasinet) och Caroline Rendahl (frilansande skådespelare och egenföretagare). Under en fullmatad timme får du träffa Rockbonden/Amanda Bergman, Daniel Olsson från Dalapop, Jon Karlsson från Folkteatern, Omid Massali från Galleri svarta gran, Kenneth Linder från Avesta Art, Marcus Hanser från Dalarna Digital, Kairos Future, Visit Dalarna m fl. Vi pratar en mix av inspiration, omvärldsbevakning, marknadsföringstips och stödmöjligheter för dig som jobbar inom kulturella och kreativa näringar.

Och ja, det är gratis! Så sprid gärna till andra som behöver en framtidsboost och anmäl dig via länken nedan. Projektägare är Visit Dalarna och Region Dalarna.

Se hela sändningen här!