Info om aktuella arrangemang!

mars-april 2020

Just nu befinner vi oss ALLA i ett osäkert läge! När det gäller arrangemangen på Magasinet följer vi direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten om ett förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och för kontinuerligt en dialog med artister och bokningsbolag om olika scenarion. Så fort vi har full koll på läget kommer vi att informera biljettköpare och andra berörda om vad som gäller för respektive arrangeman. Till dess – sköt om er och tvätta händerna! 🙏

Fredrik Lindströms föreställningar 19 mars flyttade till 30 september!
Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, arrangören och artisten i samråd beslutat att flytta båda föreställningarna med Fredrik Lindström på Magasinet den 19 mars till 30 september. Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet. Självklart gäller din biljett till det nya datumet och vi hoppas innerligt att du kan gå! Har du biljettfrågor kontakta arrangören Kahlo på hej@kahlo.se

Molly Sandén (21 mars) flyttat till 9 oktober!
Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, arrangören och artisten i samråd beslutat att flytta den slutsålda konserten med Molly Sandén den 21 mars till fredag den 9 oktober. Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet. Självklart gäller din biljett till det nya datumet och vi hoppas att du kan gå – för din, Mollys och vår skull! Som alla säkert förstår är det extraordinära tider som sätter hela kedjan av kulturarrangörer under oerhört hård press. Kan du inte gå har du möjlighet att lösa in din biljett före den 21 april 2020 (en månad efter originalkonserten). Hela biljettsumman betalas i så falla tillbaka exklusive serviceavgiften.

Miss Li 28 (mars) flyttat till 6 november!
Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, Blixten & Co och artisten i samråd beslutat att flytta den slutsålda konserten med Miss Li den 28 mars till fredag den 6 november. Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet. Självklart gäller biljetten till det nya datumet – så håll hårt i din åtråvärda biljett!

Falun Retro 5 april
Meddelande från Falun Retro: Vi har beslutat oss för att ställa in vårens retromarknad söndag den 5 april. Med tanke på rådande omständigheter ser vi ingen möjlighet att genomföra ett lyckat evenemang. Vi jobbar för fullt för att hitta ett nytt datum, förhoppningsvis till hösten, och återkommer med besked så snart vi kan!

DJ Gloria 50+ Disco (9 april) flyttat till 27 november
Den största prioriteten är att skydda våra gästers och anställdas hälsa och välmående och vi har i samråd beslutat att flytta fram Glorias 50+ disco till fredag den 27 november. Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet (DJ Gloria ansvarar för biljetthanteringen via eget biljettsystem). Självklart gäller din biljett till det nya datumet och vi hoppas att vi ses då! Har du biljettfrågor kontakta arrangören här.

Thank You For The Music – hyllning till Björn & Benny flyttat till våren 2021
Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, MT Live och artisterna i samråd beslutat att flytta fram den planerade föreställningen den 16 april till våren 2021. Nytt datum meddelas så fort det är klart. De åtråvärda biljetterna gäller naturligtvis till den framflyttade konserten! I detta fall hyr Magasinet ut till en extern arrangör (MT Live) som sköter biljettförsäljningen via ett eget system. De handhar därför samtliga biljettfrågor och ansvarar för att biljettköparna får all nödvändig information och att gällande regler följs. Läs deras information här!