Joel Alme

21 oktober 2022

KL 18-23 (BAR OCH MIDDAG FRÅN KL 18, KONSERTSTART KL 20)

Joel Alme är tillbaka! Singeln ”Ge mig nåt som ger mig nåt” är släppt och hela albumet ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” kommer 7 oktober. Samtidigt är det klart att det blir en efterlängtad turné till hösten och den 21 oktober kommer Alme äntligen till Magasinet!

Klangfull, melankolisk och melodisk folkrock som den bara kan låta i händerna på Joel Alme. Såhär säger Göteborgaren om sin senaste singel:

– Vi brukade ofta spela ’That Summer Feeling’ av Jonathan Richman med mitt första band för typ 20 år sen. Älskar den låten men det är nog först nu jag fattar den, man måste ju ha skaffat sig lite minnen innan dom kan börja jaga en. Den här låten handlar om just det och att säga hejdå till en värld som aldrig mer kommer tillbaka men vara glad att den ändå har funnits.

Efter tre engelskspråkiga och två svenskspråkiga skivor släpper Joel Alme den 7 oktober sitt sjätte album ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt”. Under sommaren följer Alme med som support på Lars Winnerbäcks stora utomhusarenaturné över hela Sverige och i höst väntar en turné.

Om Joel Alme: Född och uppvuxen i Göteborg. Skrev 2009 IFK Göteborgs nya inmarschsång, ”Snart skiner Poseidon”, som ersatt den tidigare ”Heja Blåvitt”. Joel har varit medlem i bandet Spring in Paris och spelat bas i Hästpojken. Debutalbumet ”Master of Cermonies” släpptes 2008.

Håll utkik efter Kokkonstens middagserbjudande!
Självklart kommer du att kunna kombinera konserten med god mat och dryck från Kokkonsten, middagserbjudandet presenteras lite längre fram, så håll utkik här och i Facebookevenemanget.

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Joel Alme” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!

Viktig information!
När du köper biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.


Biljettpris 395 kr (+ serviceavgift). Åldersgräns 18 år, 13 i målsmans sällskap.