Kom och premiärhäng!

18 mars 2023

Lördag den 18 mars är det äntligen dags att öppna dörrarna till Magasinet Mat & Bar och presentera vår nya restauratör Axel Köhler. Det blir en kväll fylld med mat, musik och mingel – så boka bord i restaurangen eller häng i baren. Kvällens ledord är avslappnat, gott och stimmigt och vi hoppas att du vill komma och fira loss med oss!

Kl 17             Dörrarna öppnar!

Boka bord i nya restaurangdelen eller häng i baren. Och nej, det ena utesluter inte det andra! Axel & company lovar att göra allt för att toppa lördagskänslan med god mat och dryck. Specialkomponerad meny med Kockens val kvällen till ära, så passa på att överraska dig själv och ditt sällskap!

Kl 20            Kvällens DJ Martin T Sahlin + vän börjar spela musik i baren!

Kl 21            Pole Siblings intar barscenen!

Syskonen Sofia och Johan Stolpe bildade bandet Pole Siblings när kärlekens stigar tog dem båda till Dalarna från Finland. Med sina melodiska indie-pop-låtar bearbetar de gemensamma minnen om uppväxten, kärleken och känslan av att hitta hem i ett nytt land. De är aktuella med ny musik i vår när Ep:n ”Återvänder” snart släpps. Missa inte att få en första ”tjuvlyssning” i mysiga Magasinetbaren!

Kl 22-01       Fortsatt barhäng med Martin + vän!

OBS! Misströsta inte om det är fullt i restaurangen, det kommer att finnas något lite enklare att beställa på plats i baren för den som är hungrig! Och vi lovar – avslappnat barhäng, musik och mingel räcker långt det också!