Lisa Ekdahl

28 april 2023

Dörrar bar och middag från kl 18, konsert kl 20

Lisa Ekdahl på vårturné med nytt album

Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet ”Bang bang i mitt hjärta” släpps i april och följs av en turné under våren och fredag den 28 april kommer hon till Magasinet (igen)!

Lisa Ekdahls musik är en underbar blandning av allvar och lekfullhet, lätthet och tyngd – allt på en gång! Sedan det stora genombrottet med ”Vem vet” har hon regelbundet turnerat i både Skandinavien och delar av Sydeuropa och i dag är hon en erfaren artist med ett tydligt uttryck och stor scenvana. Lisa Ekdahl har sedan många år parallella karriärer som svensk- och engelskspråkig artist, med en skandinavisk publik och en helt annan publik utanför Norden. Nya turnén innehåller hennes egna låtar med en mix av nytt och gammalt, men återblickar även mot de studsande och fjäderlätta swing-tolkningarna från förra plattan ”Grand songs”. Lisa Ekdahl älskar sin publik och ser fram emot att möta den igen med ett helt nytt album i bagaget. Konserten är ca 90 min.

Här kan du se när Lisa Ekdahl som första gäst för säsongen besöker Nashville och Jills veranda!

Kvällens middagserbjudande!
Plockad vårkyckling med jordärtskockssoppa, äpple, brynt smör och surdegsbröd, kaffe/te. Pris 285 kr. Vegetarisk variant med krämigt ägg istället för kyckling. Vegansk variant med jordärtskockssoppa på kokosgrädde och vitt vin. Obs! Rätten innehåller laktos och gluten men går vid föranmälan att få utan. Serveras kl 18–19.30 (konsertstart kl 20), begränsat antal platser. Boka här (obs! gå in på 28 april)!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Lisa Ekdahl” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!


Biljettpris 485 kr (+ serviceavgift). Åldersgräns 18 år, 13 i målsmans sällskap.