Malena & Lasse

14 dec 2017

För åttonde året i rad beger sig Malena Ernman ut på sin publik- och kritikerrosade klassiska julturné. Årets gästartist är Lasse Berghagen och tillsammans med Mats Bergström, Janne Bengtsson och Svenska Stråkensemblen bjuder de på en personlig och stämningsfull helkvällskonsert där klassiska julfavoriter blandas med folkmusik, jazz och opera.

”En julkonsert i världsklass”, ”Det blir inte bättre” och ”Makalöst” är tre exempel ur den eniga hyllningskören i svensk press tidigare år. Att göra bred underhållning med vacker musik har blivit lite av Malenas Ernmans signum och självklart innehåller årets konsert precis som vanligt en hel del överraskningar och skratt! Konserten arrangeras av Blixten & Co.

OBS! MATEN ÄR FULLBOKAD!

För att förhöja upplevelsen ytterligare ett snäpp har Smak tagit fram en läcker tallrik med julens kalla favoriter som du kompletterar med småvarmt från den naggande goda buffén. Middagssittningen är kl 17 vid dukade bord, begränsat antal (195 kr/pers). FÖRBOKAS på ted@smakcatering.se eller tel 070 593 44 90.