Mat med Prat om Klimat

3 oktober 2019

Kl 17.30-22.00

Vi dukar upp i Magasinets mysiga bardel och lokala restauratörer lagar en smakrik buffé som vi kombinerar med goda samtal om matens hållbarhetsfrågor, i första hand utifrån klimatpåverkan. Fokus ligger på lockande lösningar och förhoppningsvis leder kvällen till nya insikter och smaker som gör att vi kan ändra våra vanor. Kvällens experter har bred kunskap och bjuder garanterat på en och annan aha-upplevelse!

”Mat med Prat om Klimat” arrangeras av Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA) och Föreningen Kulturstöten i samarbete med Kulturföreningen Magasinet och lokala restauratörer. Begränsat antal platser.

Medverkande:
Adam Arneson, Jannelunds gård, matproducent med inriktning på hållbar produktion
Anna Richert, matexpert vid Världsnaturfonden (WWF)
Elin Röös, fil dr och forskare med fokus på hållbar matproduktion vid SLU
Gunilla Kindstrand, moderator och medlem i Kommittén för Land och Stad vid KSLA
Erik Westholm, ordförande i Kommittén för Land och Stad vid KSLA

Program:
Kl 17.30–18 Mingel och barhäng
Kl 18–19 Adam Arneson, Anna Richert och Elin Röös om klimatsmart mat
Kl 19–21 Middag med inspel från scen och kommentarer från matgästerna
Kl 21-22 Avslutande barhäng


Biljettsläpp 15 augusti, så boka in i kalendern och håll koll!