Maxida Märak

”Tyvärr kommer Maxida Märak inte att uppträda på Magasinet den 19 oktober på grund av privata skäl. Maxida hälsar att hon verkligen sett fram emot höstturnén men att hon dessvärre måste skjuta upp den. Istället blickar hon framåt och satsar allt för att genomföra en vårturné 2019. Maxida skickar kärlek till alla som såg fram emot att se henne.”

Ni som följer Maxida Märak har kanske anat att hon inte mår bra, och vi är glada över att hon har ett management som verkligen bryr sig om henne och dragit i handbromsen. Vi och alla andra håller tummarna för att hon får den hjälp hon behöver och att hon kommer tillbaka starkare än någonsin till Magasinet i vår.

Ni som köpt biljetter kommer att få pengarna åter, enligt Biljettforum ska alla ha pengarna på kontot inom 14 dagar. Och framför allt – när Maxida är åter på banan och redo för en spelning på Magasinet kommer ni vara de första att få reda på det. Ses då!

Maxida Märak är en av Sveriges absolut coolaste artister med sin magiska mix av jojk, rap, hookiga refränger och elektronisk beats, och vi är verkligen superglada över att hon kommer till Magasinet. Har man sett Maxida Märak framföra Zarah Leanders ”Vill ni se en stjärna” i Melodifestivalens paus eller VM-låten ”Love Last Forever” med Mando Diao vill man garanterat ha mer! Så se till att uppleva henne live på Magasinet fredag den 19 oktober. Självklart med klubb efter. Ses då!

Lyssna mer här!

Se fotograf Per Erikssons bilder från Maxida Märaks spelning!