Miss Li – nytt datum!

6 november 2020

Dörrar och bar kl 19, konsertstart kl 21

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE FRAMFLYTTAD KONSERT MED MISS LI!

Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, Blixten & Co och artisten i samråd beslutat att flytta den slutsålda konserten med Miss Li den 28 mars till fredag den 6 november.

Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet. Självklart gäller biljetten till det nya datumet – så håll hårt i din åtråvärda biljett!

Sköt om dig så ses vi den 6 november!

Miss Li har spelat in musikvideos i både magasinet och i vår studio – och den 28 mars 2020 är det äntligen dags för henne att stå på stora scenen för en efterlängtad livespelning! Vi och många med oss har längtat, så se till att säkra din biljett i tid och preppa med årets upplaga av TV4:s Så Mycket Bättre där hon är en av de tre ”fasta” återkommande artisterna.

– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Kör en helkväll – börja med Kokkonstens goda buffé! (serveras kl 19-20.30 i bardelen)
Kycklingklubba och oump ”Ras el Hanout” med kryddig kålsallad, rostad potatis, vitlöksmajonnäs och romansallad med fänkål och gulbeta, smör och bröd. Kaffe/te.
Pris: 175 kr, boka här!

Förmånligt konsert- och hotellpaket i samarbete med Clarion Hotel Bergmästaren (5 min fr Magasinet)! I priset ingår afternoon sweets och middag. Bokas på 023-70 17 00

2 pers DUBBELRUM+konsert 1 774 kr (logi 1004 kr+2 biljetter 770 kr).
1 pers ENKELRUM+konsert 1 328 kr (logi 943 kr+1 biljett 385 kr).


Biljettpris 350 kr + serviceavgift. Åldersgräns 18 år, 15 i målsmans sällskap. Stående konsert (ca 90 min).