Molly Sandén – inställt!

9 oktober 2020

VIKTIG INFO – KONSERTEN INSTÄLLD!

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 är det tyvärr inte möjligt att genomföra Molly Sandéns konsert på Magasinet den 9 oktober utan konserten kommer att ställas in. Samtliga biljetter återlöses (biljettpris exklusive serviceavgift). Eventim kommer att kontakta samtliga biljettköpare via mejl.

Till följd av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 500 personer och med omsorg om människors hälsa har Magasinet, arrangören och artisten i samråd beslutat att flytta den slutsålda konserten med Molly Sandén den 21 mars till fredag den 9 oktober.

Du som köpt biljett kommer att få information via den e-postadress som du uppgivit vid biljettköpet. Självklart gäller din biljett till det nya datumet och vi hoppas att du kan gå – för din, Mollys och vår skull! Som alla säkert förstår är det extraordinära tider som sätter hela kedjan av kulturarrangörer under oerhört hård press. Kan du inte gå har du möjlighet att lösa in din biljett före den 21 april 2020 (en månad efter originalkonserten). Hela biljettsumman betalas i så falla tillbaka exklusive serviceavgiften.

Vi ber om ursäkt för allt som detta ställer till men vi är måna om att göra det vi kan för att bidra till att smittspridningen av Covid-19 begränsas och hoppas att du har förståelse för vårt beslut.

Sköt om dig så ses vi den 9 oktober!

Molly Sandén är Sveriges mest streamade kvinnliga artist, hennes album har hyllats av både kritiker och fans och rösten beskrivs som ”fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Därför är vi väldigt glada över att Sveriges popdrottning tar sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till Magasinet den 21 mars! Det blir en lockande blandning av pampigt, storslaget och sparsmakat. Så se till att vara på plats när hon kommer till Falun under superhelgen i mars.

Inled med Kokkonstens goda middagserbjudande! (kl 18-19.30 bordsservering)
Bakad röding med vitvinssås, granskott, kokt potatis och spetskål. Smör, bröd, Kaffe/te och småkaka.
Pris: 265 kr, boka här!

Boka Clarion Hotel Bergmästarens förmånliga konsert- och hotellpaket inkl afternoon sweets, middag och frukost. Hotellet ligger 5 min från Magasinet. Boka på tel 023-70 17 00.
* 2 pers dubbelrum + konsert 2 110 kr (logi 1 050 kr + 2 biljetter 1 060 kr)
* 1 person enkelrum + konsert 1 473 kr (logi 943 kr + biljett 530 kr)