Musikalisk odyssé!

25, 26 + 27 augusti 2022

18–23 (dörrar och bar kl 18, föreställning 19:30)

En musikalisk odyssé med drömska inslag! Kulturföreningen Audiens ger sin lite väl fria tolkning av Erik Johanssons bildvärld. Musik blandas med tvetydigheter, eller är det bara stavfel? Helt osäkert kommer ni att få en rolig, drömsk stund som handlar om hur det är att vara människa, samt höra svängig musik. Om inte kommer ni iallafall att bli lite irriterade, och därmed bli medvetna om att ni lever och är vakna.

Medverkande:
Maria Jonsson
Caroline Rendahl
Hugo Emretsson
Joel Torstensson

Inled kvällen med Kokkonstens goda middagserbjudande!
Börja kvällen på bästa sätt med en härlig italiensk buffé! 195 kr per person. Boka här!


Om kulturföreningen Audiens:
Kulturföreningen Audiens bildades i Falun 2021 av Hugo Emretsson, Maria Jonsson, Caroline Rendahl och Joakim Lindblad. En samling professionella musiker och skådespelare som vill krocka olika konstformer mot varandra; musik, scenkonst, humor och poesi. Målet är att berika, utveckla och utmana Faluns kulturliv och tillföra scenupplevelser som andra aktörer ej ägnar sig åt.


Medverkande i föreställningen:
Maria Jonsson
är musiker och riksspelman utbildad på Musikhögskolan i Stockholm. Hon har under de senaste åren bland annat turnerat med Ian Carr & The Various Artists samt spelat föreställningar med Sofia Sandén. 2021 tilldelades hon Årets folkmusikpris på Dalecarlia Music Awards.

Caroline Rendahl är frilansande skådespelare och regissör med en längtan att spela mer musik. Utbildad på Teaterhögskolan i Malmö 1996-2000. Har bl.a. arbetat på Malmö Stadsteater, Regionteatern Blekinge/Kronoberg, Byteatern, Smålands Musik & Teater samt Dalateatern. Caroline Rendahl har även läst in böcker för Sveriges radio samt medverkat på TV i ”Sommarkåken” samt ”Nya Tider”.

Hugo Emretsson är född i Göteborg, men dalabördig med en far från Särna. Gick ut Scenskolan i Malmö 1998 och arbetade sedan i Stockholm på alla de stora teatrarna och flera film- och TV-produktioner. Sedan 2010 har Hugo bott i Falun och regisserat och skådespelat på bl.a. Dalateatern, Skottes Musikteater, Folkteatern i Dalarna samt Uppsala Stadsteater. När han inte arbetar med teater sysselsätter han sig gärna med ädla drycker och matlagning i den högre skolan.

Joel Torstensson är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö 1999-2003. Har tidigare arbetat vid Stockholms stadsteater och Teater Halland och är anställd vid Dalateatern sedan 2007. Joel har också varit medlem i bandet Ordinary (by day).

Föreställningen är ett samarbete mellan Kulturföreningen Audiens, Magasinet och Dalateatern.

Viktig information!
När du köper biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.


Biljettpris 200 kr + serviceavgift. Åldersgräns 18 år, 13 i målsmans sällskap).