Nour El Refai – slutsålt!

10 november 2023

Äntligen! Nour åker ut på turné igen med en egen standupföreställning och den 10 november kommer hon till Magasinet!

Kom och se en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, som dessutom är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.

Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, hälsar Nour.

Vad Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter innehåller, förutom skämt, högt tempo och aktuella referenser, får vi se när hennes nya standupföreställning har premiär i Lund i höst. Manus & regi: Nour El Refai

Föreställningens längd: 90 min med support.

Börja kvällen kl 18 med god mat & dryck i Magasinet Mat & Bar!
Ångad västerhavsfisk med färsk egensaltad stenbitsrom, smörsås och färskpotatis. Vegetariskt alternativ rotselleri med smörsås, äpple, rödlök och brynt smör. Veganskt alternativ rotselleri med sås på olivolja, äpple och rödlök. Pris 225 kr. Förbokas här!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Nour El Refai” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!