Övertid i bilder!

5 oktober 2018

Övertid är Magasinets lyxigare form av after work i talk show-format – en skön fredagskänsla från scenen rätt ut i publiken! En avslappnad, intressant och kul avrundning på arbetsveckan med två hemliga gäster som intervjuas av Magasinets egen Mats Omne. Till sin hjälp har han Pierre Swärd – hammondorgelns mästare som spelat med alla – och studiomannen (och fd brandmannen) Mikael ”Tanza” Eklund som styr med järnhand.

Övertid öppnar kl 17, så det går alldeles utmärkt att glida in direkt från jobbet. Självklart går det även att få något för magen som håller humöret/blodsockret på topp, se nedan för biljettyper. Kl 19-20 är det dags för de två hemliga gästerna att ta oss med på en spännande resa, och sen forsätter kvällens Övertid fram till kl 23. OB-tillägg utbetalas i form av kul sällskap.

Boka in fredag 5 oktober och sprid till de du tycker skulle behöva lägga in lite Övertid i Magasinetbaren.

2 biljettyper!
1) Inträde 150 kr (inkl serviceavgift)
2) Inträde + SMAK:s perfekta plocktallrick 250 kr (inkl serviceavgift)

Se fotograf Per Erikssons bilder från en lyckad premiär! Gäster: utrikeskorrespondenten Lars Moberg och musikern Karin Park. Husband: Pierre Swärd och Klas Anderhell. Talkshowvärd: Mats Omne. Teknik: Tim Grundtman. Studioman: Mikael Tanza Eklund.