Filmprat deluxe – INSTÄLLT!

12 mars 2020

VIKTIG INFO!

Film i Dalarna har i dag fått direktiv från Region Dalarna som innebär att Storybar den 12 mars ställs in på grund av situationen med Covid-19 viruset. Storybar återkommer vid ett senare tillfälle. Så håll utkik och tvätta händerna!

Nu är det snart dags för vårens första Storybar med spännande spaning om framtidens berättande! Det blir initierat och avslappnat filmprat med…

Regissören Rojda Sekersöz som är uppvuxen i Älvdalen och slog igenom med sin långfilm ”Dröm Vidare”. Hon har även regisserat Jonas Gardells ”En komikers uppväxt” och är just nu aktuell med att regissera några avsnitt av den nya svenska dramaserien ”Dejta”.

Filmfotografen Ari Willey som plåtat framgångsrika TV-serier som Bron, Torpederna och Modus. Stora företag som Huawei, McDonalds och LEGO har anlitat honom till sina reklamfilmer. Dessutom har han biofilmerna Monky och Miss Kicki på sitt CV.

Guldbaggevinnande skådespelaren Malin Levanon berättar om livet som skådespelare från Dala-Floda till de stora städerna. Du känner bland annat igen Malin Levanon från filmerna ”Britt-Marie var här” och ”Tjuvheder”.

Och som vanligt finns Kokkonsten på plats i baren och ser till att du kan toppa kvällen med god mat och dryck. Vi ses på torsdag!


Fri entré!