Teaterbar – se bilder!

6 februari 2020

Dalateaterns föreställning ”Tennistiden” är en historia om livets chanser och risker. Med avstamp i familjetematiken undersöks allt från välvilliga servrar och närvaro i spelet till förlorade bollar. Och om hur centralt det är att ha en bra andraserve… Med tennismatchen som metafor för livet – premiär 15 februari, så se till att du är i god form till dess genom att värma upp med Teaterbar veckan innan. Vi pratar mat, mingel, föredrag, panelsamtal och glimtar ur föreställningen i en perfekt mix!

Föredrag av Allan Linnér och Lisa Eklöv!
Allan Linnér, fd Radiopsykologen i P1, är individ-, par- och familjeterapeut. Författare, tillsammans med Anders Nyman, till boken ”Kärlekens koreografi, – du och jag och vi hos psykologen.” Den egna boken, ”Vi slog följe en stund, – möten och minnen från terapirum och radio.” utkom 2019.

Lisa Eklöv är rektor vid Filosofiska, en grundskola i Skarpnäck utanför Stockholm. Som rektor verkar hon för bildning och filosofiskt förhållningssätt där kulturupplevelser har en given plats i undervisningen. ”Skolan är en värld av kontraster där olika behov och värden ska rymmas. Stabilitet, trygghet och förutsägbarhet ska samsas med dynamik, variation, och fantasi. Hur ska allt balanseras för att erbjuda en lagom utmanande miljö? Tränas eleven i konsten att chansa?

Fri entré, men förboka gärna (se länk nedan). OBS! Du komma på dörren från kl 18 även om de förbokningsbara fribiljetterna är slut!

Toppa med Kokkonstens teaterbuffé!
Salladsblad med hummus, sumak och bakad tomat
Kronärtskockor, rosmarin, citron
Marinerade oliver
Papas arrugadas med mojo rojo
Fläskkarré porchetta
Saltbakade ekologiska rödbetor, getostkräm, syrad lök
Bröd och smör
Pris 175 kr, boka på Kokkonstenmatstudio.se/konsertmiddag

Se bilder fr kvällen här (de högkvalitativa är av fotograf Per Eriksson)!