Turnéavslutning – nytt datum!

12 februari 2022

Kl 19-01 (dörrar och bar kl 19, konsert kl 20)

OBS! SABATONS TURNÉ FLYTTAS TILL 2022 – NYTT DATUM 12 FEBRUARI 2022!

På grund av fortsatt förbud mot allmänna sammankomster för fler än 50 personer, i samband med Covid-19, har vi tyvärr varit tvungna att ta beslutet att flytta fram den stora Sverigeturnén med Sabaton till 2022. Bandet hälsar:

”Att vara musiker och inte kunna spela är helt värdelöst.
Corona kan dra åt helvete.
Vi saknar alla er underbara människor ute i landet som såg fram
emot denna turné lika mycket som oss.
Tillsammans får vi uthärda ett år till.”

Alla biljettköpare har fått information från Tickster om den framflyttade konserten. Köpt biljett gäller självklart till det nya datumet! Du som har biljett behöver alltså inte göra någonting. Om du inte kan det nya datumet kontakta Ticksters Biljettsupport på support@tickster.com och ange ditt referensnummer senast den 26/11 2020.

Sist men inte minst – ta hand om varandra och ursäkta för eventuella olägenheter denna flytt medför!

For information in English, please contact biljett@allthingslive.com

I början på 2021 beger sig Sabaton ut en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och turnén avslutas på Magasinet lördag den 20 februari, missa inte det!

”I januari och februari var det planerat att vi skulle göra en massiv Europaturné i flertalet länder vi inte besökt på länge, men med tanke på världsläget kändes den för osäker att genomföra, och därför tar vi nu chansen att göra det vi önskat så många år; att turnéra genom HELA Sverige!

Med 23 spelningar från norr till söder blir detta inte bara vår absolut största, utan definitivt en av de största metal-turnéerna i Sverige någonsin.

Vi har kombinerat spelställen vi besökt tidigare i vår karriär med att gräva fram ställen vi aldrig besökt i vår plan att täcka upp hela landet.

I det hela är det inte så mycket mer komplicerat än att i vinter kommer vi och besöker en stad nära dig, och tillsammans skriver vi ett kapitel Svensk rockhistoria.

Med oss på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av vår vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier.

Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.”

–Sabaton

Tips! 160 biljetter släpps som EARLY ENTRY och inkluderar:
* Ståplatsbiljett till Sabaton
* Insläpp till lokalen före ordinarie publik
* Möjlighet att köpa merchandise före ordinarie publik


Biljetter fr 545 kr + serviceavg (Early Entry 695 kr + service). Åldersgräns 18 år, 15 i målsmans sällskap.