Valvaka i realtid!

7 april 2019

En postsäck blir försenad, ett hundratal röster räknas inte och ett helt kommunval måste göras om. Ett fiasko, ett uttryck för att demokratin faktiskt fungerat, eller både och? Oavsett vilket går Faluborna åter till val söndag 7 april och det är upplagt för en spännande politisk thriller i realtid!

Dalarnas Tidningar och Dala-Demokraten, i samverkan med kulturföreningen Magasinet och studieförbundet ABF, bjuder in till öppen valvaka. Dörrarna till Magasinet öppnar kl. 19:30 och när vallokalerna stänger kl. 20:00 inleds program på scen med DD:s Göran Greider och DT:s Gabriel Ehrling Perers.

Baren är öppen och medan rösterna räknas kommer flera ledande Falupolitiker att intervjuas på scen. Vi har också bjudit alla partier i fullmäktige att delta i vår valvaka i stället för att anordna egna. Vi hoppas att det ska bli en spännande, intressant och rolig kväll.

Vill du stilla nerverna med en matig tapasbuffé från Smakförhandsbokas detta senast 2/4 hos ted@smakcatering.se eller 070-593 44 90 (pris 250 kronor för buffé och ett glas vin, öl eller alkoholfritt).

Varmt välkomna!