Bli medlem du också!

Magasinets vänner 2024

Vill du bli en del av Magasinetfamiljen?

Magasinets Vänner har funnits sedan 2023 och har som syfte att stötta Kulturföreningen Magasinets verksamhet. Förutom att genom sitt medlemskap bidra till Kulturföreningen Magasinet får medlemmar utvalda, unika erbjudanden – 2 för 1 på sommarutställningen, 50 % rabatt på utställningsaffischer och mycket mer.

Medlemskapet är för dig som vill bli en del av Magasinetfamiljen och stötta Kulturföreningen Magasinets verksamhet. Genom att bli medlem bidrar du till att Magasinet kan bibehålla och utveckla ett brett och högkvalitativt utbud av olika former av samtidskultur. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en spretig mix av konserter, utställningar, teater, dans, scensamtal m m.

Du som vill gå med i Magasinets Vänner för 2024 köper ditt medlemskap via länken nedan. Det kostar 300 kr, gäller i ett kalenderår och är personligt. När du genomfört ditt köp får du en PDF som blir ditt medlemskort. Aktuella erbjudanden, information och inbjudningar till dig som är medlem kommuniceras via mejl. Vill du ge bort ett medlemskap? Då köper du bara ett presentkort via länken nedan, så får personen själv köpa sitt medlemskap.

Vänföreningens syfte är att stötta kulturföreningen Magasinets verksamhet. Vänföreningen skänker efter beslut vid årsmöte en gåva till kulturföreningen. Omfattningen på gåvan beror på föregående års intäkter och utgifter. Bifogat hittar du vänföreningens stadgar.

Har du frågor? Mejla vanner@magasinetfalun.se så hjälper vi dig!

Magasinets Vänner – stadgar

Magasinets Vänner – styrelse