William Spetz

9 februari 2018

William Spetz självbiografiska föreställning ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” har gjort succé runt om i Sverige och kommer äntligen till Magasinet och Falun 2018. I föreställningen får vi följa William Spetz under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, flörtkriser och ilandskamper. Vi möter också den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn.

– Jag ser så mycket fram emot att få dela flera kvällar med mormor och publiken. Jag kände mig inte klar med föreställningen efter den första turnén, då det bara blev roligare att spela, så när producenten Jonas frågade om jag ville åka en sväng till så sa jag ja innan han hann avsluta meningen. Nu återstår det bara att se om folk fortfarande vill komma och ta del av berättelsen. Jag hoppas det, hälsar William. Arrangör Blixten & co

”William Spetz är ett slags underverk” … ”William Spetz är inte rädd för känslor, och inte heller fysisk humor. Showen är på en gång sorglig och svettig. Och fylld av en fantastiskt fin närvaro”
Svenska Dagbladet

”En imponerande föreställning.”
Aftonbladet

”Spetzfundigt. En absolut närvaro…”
Dagens Nyheter

Boka Smaks tapastallrik!
Gör det enkelt och glid in på Magasinet när dörrarna öppnar kl 17 (föreställningen börjar kl 19) och ladda upp med Smaks goda tapastallrik för 175 kr! Serveras i baren, soffhörnan samt specialsittning – bokas på ted@smakcatering.se eller 070-593 44 90 (begränsat antal).

Se fotograf Per Erikssons bilder från föreställningen!