Magasinet Mat & bar

God mat och dryck är en viktig del i Magasinetupplevelsen! I Magasinet Mat & Bar ingår allt från bubbelbaren i entrén till den mysiga restaurangen, soffhörnan och den soliga utomhuskajen.

Magasinet Mat & Bar är ett restaurangkoncept som enkelt kan sammanfattas som ett nära samarbete mellan innehåll och hushåll! För närhetsprincipen är viktigare än man kan tro när man ska sy ihop allt från feta konserter och experimentella föreställningar till stora konferenser och nischade klubbar. Och allt däremellan. Eftersom allt hör ihop är målet inte bara att det ska smaka gott – det ska också göra gott. Tillsammans jobbar vi för att främja kvalitet, minska svinn och välja råvaror som har producerats på bästa möjliga sätt (och då pratar vi både kök och kultur).

En restaurang i egen energi gör oss inte bara mer flexibla och kreativa – det ger oss också möjligheten att locka med rena matevent och avslappnat barhäng när det finns en lucka i programmet. Så håll utkik!

Varmt välkommen till Magasinet Mat & Bar!

Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig till info@magasinetfalun.se. För bästa koll och senaste nytt, följ Magasinet Mat & Bar på Instagram!

P.S.
Sist men inte minst – serveringen på Magasinet är kontantfri.