Mat och dryck på Magasinet

högklassiga råvaror och innovativa smaker med Kokkonsten

God mat och dryck är en viktig del av alla upplevelser, oavsett om det är ett litet eller stort arrangemang, och på Magasinet driver Kokkonsten restaurangen från 1 oktober 2019.

Kokkonsten, med kockarna Petter Kosjanov och Micke Otterström i spetsen, har under fyra års tid drivit uppmärksammade Kokkonsten Matstudio med inriktning på matlagningskurser och middagar för grupper och sällskap. Nu skalar de upp kvalitetskänslan därifrån och utökar verksamheten med att ta över serveringen på Magasinet.

– Det kändes klockrent när Magasinet hörde av sig till oss. Faktum är att vi själva hade spanat in Magasinet, det har alltid känts som att vi drar åt samma håll, både när det gäller visioner och målgrupp, säger Micke och Petter.

Micke Otterström och Petter Kosjanov har båda rötterna i Dalarna och har jobbat som kockar i 20 år på högprofilerade restauranger runt om i landet.

– Vi har blivit kända för att se på mat på ett lite annorlunda sätt. Vi är väldigt råvarudrivna och jobbar alltid med att förhöja råvarorna och skapa olika lager med smaker och texturer. Men vi är också ganska anarkistiska, det handlar inte alltid om att låta den dyraste råvaran synas mest – snarare om att få en lök att glänsa! Och så är estetiken viktig, vi gillar det som drar åt det rustikt eleganta, och de känns som att det ligger helt i linje med Magasinets miljö och innehåll.

Hög kvalitet, ett hållbart och innovativt mattänk och ett estetiskt sinne kommer att genomsyra allt från de små intima arrangemangen i baren till de stora galamiddagarna och konferenserna. Så varmt välkommen till Magasinets lockande mix av högkvalitativa upplevelser och högkvalitativ mat!

Kokkonsten

070-481 12 82

info@kokkonstenmatstudio.se

www.kokkonstenmatstudio.se