Dalarna Art Trail

Nya starka, roliga och berörande konstupplevelser väntar bakom hörnet – Dalarna Art Trail 2024 är tillbaka för en ny spännande omgång med nio sommarutställningar du inte får missa!

Det vackra sommardalarna bjuder på ett rikt och imponerande konstutbud, och Dalarna Art Trail är din guide till såväl små gallerier med stora ambitioner som konsthallar i storformat. Från Avesta Art i söder till Zornmuséet i norr visas utställningar om grafiska trippar och vänskapsband. Zorn och hans samtida. Blue Carolina Falkholt och Axel, Bertil, David, Hans med flera. Studio 54 och mera fröjd av lifvet. Och mycket mer!

Så se dig omkring, följ Dalarna Art Trail och upptäck något nytt (finns också många fina guldkorn längs vägen)! Du hittar allt du behöver veta om utställningar och öppettider på Dalarna Art Trails hemsida. Ett tips är också att följa Dalarna Art Trail på Instagram och Facebook.

Hoppas att vi ses längs vägen!

P.S. Först ut är Zornmuseet den 9 maj med ”Konstnärer runt Siljan – Anders Zorn och hans samtida” och sist ut är vi själva den 29 juni med årets utställning ”Den gåtfulle Mr Simmons – en grafisk tripp Falun–Världen tur och retur.

Affisch DAT 2024