Samarbeten tar oss till nya höjder!

Hela poängen med Magasinet är att bidra till ett mer spännande och mångfasetterat Falun med omnejd genom att erbjuda ett brett utbud av samtida kulturuttryck. Och det kräver en dynamisk blandning av kommersiella, halv-kommersiella och icke-kommersiella arrangemang, processer och samarbeten.

Hela poängen med Magasinet är att bidra till ett mer spännande och mångfasetterat Falun med omnejd genom att erbjuda ett brett utbud av samtida kulturuttryck. Och det kräver en dynamisk blandning av kommersiella, halv-kommersiella och icke-kommersiella arrangemang, processer och samarbeten. Därför är vi oerhört tacksamma över att det finns människor, företag och organisationer som delar våra visioner och som vill hjälpa oss att utveckla en verksamhet som gör livet lite roligare och intressantare för de som bor här, besöker oss eller kanske till och med funderar på att flytta hit.

Precis som vår verksamhet är en blandning av olika uttryck, kommersiellt och icke-kommersiellt, är våra samarbetspartners en blandning av företag och offentliga aktörer. De är alla lika viktiga och visar genom sitt engagemang att det är med gemensamma krafter som vi skapar den stad som vi vill leva i. Så all cred till er!

För att kunna genomföra och utveckla våra icke-kommersiella kulturaktiviteter har vi bidrag från Falu kommun och Region Dalarna kultur och bildning.

Vill du också bli en del i Magasinetfamiljen? Hör av dig oss så berättar vi mer om hur vi kan ha nytta och glädje av varandra.

Huvudsponsor

dios_logo_cmyk_svart
ks_logotyp_standard_ram

Stödjande

dalakraft_ny_hemsida-1

Supporter