Spännande samarbeten som tar oss till nya höjder!

Hela poängen med Magasinet är att bidra till ett mer spännande och mångfasetterat Falun med omnejd genom att erbjuda ett brett utbud av samtida kulturuttryck. Och det kräver en dynamisk blandning av kommersiella, halv-kommersiella och icke-kommersiella arrangemang, processer och samarbeten. Därför är vi oerhört tacksamma över att det finns människor, företag och organisationer som delar våra visioner och som vill hjälpa oss att utveckla en verksamhet som gör livet lite roligare och intressantare för de som bor här, besöker oss eller kanske till och med funderar på att flytta hit.

Precis som vår verksamhet är en blandning av olika uttryck, kommersiellt och icke-kommersiellt, är våra samarbetspartners en blandning av företag och offentliga aktörer. De är alla lika viktiga och visar genom sitt engagemang att det är med gemensamma krafter som vi skapar den stad som vi vill leva i. Så all cred till er!

Vill du också bli en del i Magasinetfamiljen? Hör av dig oss så berättar vi mer om hur vi kan ha nytta och glädje av varandra.

Huvudsponsor

ICA Maxi Falun     Sweco      Trumbäcken Fastigheter

Stödjande

Rolf Ericson Bil     DTlogotyp-kopia     Byggplus     Matiné Film & Telivision

Supporter

Appelli Advokater     Dalatrafik        Henningsons El   NKT Cables

För att kunna genomföra och utveckla våra icke-kommersiella kulturaktiviteter har vi ett samarbetsavtal med Falu kommun och ett verksamhetsbidrag från Landstinget Dalarna kultur och bildning.